De Actie

De Actie: Tour de Triomphe

De Tour de Triomphe is een initiatief van de Wielerclub Café Kremer. De actie is gestart in mei 2016 met een heuse Kick-off.  Op vrijdag 16 juni zal de wielertocht om 09.00 uur gestart worden in Parijs. De binnenkomst zal zijn op zaterdag 17 juni rond 14.00 uur bij Café Kremer in Vroomshoop.

Juist op maatschappelijk gebied laat Tour de Triomphe van zich horen. Een initiatief dat midden in de Vroomshoopse gemeenschap staat en dat, naast de sportieve, ook haar maatschappelijke verantwoording neemt. De opbrengst van deze actie zal dan ook niet worden gebruikt om de verenigingskosten van de wielerclub te bekostigen, maar gaat juist naar het goede doel!

Het gekozen goede doel is Stichting “Kans voor een Kind”. Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk. Dit door een lichamelijke of psychische ziekte, dan wel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.kansvooreenkind.nl

De samenwerking tussen sponsoren, goede doelen en de Wielerclub Café Kremer is een unieke, maar uiterst succesvolle, combinatie. Dit is al eens bewezen toen in 2009 de Kika Monopolytocht werd verreden. Bij deze actie zagen we de verbroedering, emotie en vooral de positiviteit wat zo’n goede doelen actie te weeg kan brengen!